Customer Testimonials

Violeta Kis, Timisoara

Am decoperit că și în România există sute de soiuri de achimenes datorită Siminei Bârlea, o persoană minunată și foarte promptă. Vă sare în ajutor cu orice sfat din micul ei paradis. Am cumpărat câteva soiuri acum o lună și deja au început să răsară. Sper că la vară am să pot să trimit fotografii cu aceste flori minunate. Vă mulțumesc din suflet și sper să păstrăm legătura și să mai pot achiziționa noutățile care vor apărea.

Mirela, Bucuresti

Sunt unul dintre clienții fericiți al micului paradis.Am avut norocul sa dau peste o persoana serioasa și meticuloasa și cu o pasiune imensa pentru aceste flori, rare ,care sincer nu le regăsesc și în alta parte .Soiurile sunt din ce în ce mai noi și asta face diferență .De asemenea ,de cate ori am comandat ,am primit si bonus(de aici deducem , ca doamna, pune pret, pe respect si colaborare)

Carmen Nedelcu , Bucuresti

Am primit comanda de la dumneavoastra si am fost incantata de modul cum ati ambalat coletul cu foarte mare grija sa nu se deterioreze plantele ,cu explicatii privitoare la pret ,soiul fiecarei in parte , si sant foarte multumita pentru seriozitatea de care dati dovada.

Stere Anisoara, Gura Ialomitei, Ialomita

Cand am descoperit prima data acest site, am ramas cu gura cascata la frumusetea acestor flori. Imi place ca fiecare culoare are si un nume, semn ca cine le ingrijeste si inmulteste este cunoscator, iar acest lucru mi s-a parut un semn bun. Rizomii par scumpi la prima vedere, dar am cautat pe net si la noi in tara nu ai de unde sa comanzi aceste plante. Se pot comanda in strainatate dar e mare bataie de cap, cel putin pentru mine. Am fost sceptica cu metoda de plata in avans, mai ales ca in ziua de azi nu mai poti avea incredere in nimeni. Din acest punct de vedere recomand tuturor sa foloseasca pagina de Facebook a acestui site si sa ceara acolo toate informatiile dorite. Eu asa am procedat si nu imi pare rau. Coletul a ajuns destul de repede( am ales Posta Romana, pentru ca stau intr-o localitate rurala), a fost expediat luni si a venit joi. Rizomii au venit fiecare in pungulita etichetata cu numele soiului, apoi au fost pusi intr-un plic protector,totu l invelit in folie cu bule si tot coconul a intrat intr-o cutie. Am fost impresionata de acest mod de ambalare, iar plantele au ajuns in stare perfecta. Eu sunt multumita! La toamna voi comanda si alte culori. Fac un apel la toti cei care cumpara de aici si de oriunde, haideti sa ne scriem parerile bune sau rele si sa cunoastem astfel locurile de unde merita sa cumparam!

Mihaela, Bucuresti

am primit o comanda ambalata exemplar.... + bonus..... recomand .... nu o sa regretati....

text_heading

Locația noastră

Oradea - Bihor - Romania

0742258839

Nonstop