Prezentul document pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Micul Paradis. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Micul Paradis isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Micul Paradis sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului.

Administratorul Micul Paradis face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Micul Paradis nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Micul Paradis, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Micul Paradis  sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Micul Paradis isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Micul Paradis  in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator. 

Alte informatii importante cu privire la comanda

 - Imaginile au caracter informativ si se refera in special la caracteristicile florale ale viitoarelor plante rezultate din rizomi. 

-  Fiecare comanda este insotita de un material informativ cu privire la plante si modul de ingrijire. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri cauzate de nerespectarea modului de ingrijire a rasadurilor sau de conditiile meteo nefavorabile aparute.

-  In cazul neachitarii in termen de 5 zile a comenzii prin transfer bancar, aceasta va fi anulata. (daca a fost selectata metoda de plata in cont bancar)

-  Taxele de livrare si impachetare sunt afisate la conditii de livrare si pot fi modificate in decursului anului. 

-  Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. 

-  Nu ne asumam raspunderea daca plantele se strivesc pe perioada transportului (este riscul cumparatorului) sau daca raman colete neridicate imediat de la oficiul postal de care apartineti. Orice intarziere la ridicarea coletelor cu plante poate dauna acestora.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. 

In cazul livrarii prin curier, costul de expeditie va fi platit de cumparator la destinatie, pe langa rambursul efectiv al comenzii.

-  Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei. Comenzile plasate cu livrare in afara Romaniei vor fi anulate.


GDPR

In acord cu prevederile GDPR datele înscrise de dumneavoastră în cadrul magazinului online pe domeniul www.miculparadis.com sunt securizate. De asemenea conform politicii de confidenţialiate datele înscrise nu au fost şi nu vor fi utilizate în alt scop decât pentru a fi utilizate de dvs. în completarea automată a datelor necesare comenzilor realizate de dvs online, respectiv pentru comunicarea dintre www.miculparadis.com si dvs.

          Prin prezenta vă informăm de asemenea că dacă doriţi, puteţi solicita ştergerea completă şi ireversibilă a datelor dvs. de cont printr-o simplă notificare prin mail în care să precizaţi datele de identificare a contului dvs. Stergerea datelor se va face in maxim 24 de ore de la primirea solicitării şi nu condiţionează sub nici o formă o eventuală reînscriere a dvs. ca şi utilizator.


Clientul confirma ca a citit si a acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.